Pick Up Information
Returnering Information
Pick Up Dato
Retur Dato
Transfer type
går
Købssted
ankomst
Pick Up Dato
time
:
afkast
Købssted
ankomst
Pick Up Dato
time
:

Side Biludlejning Fleet Rent A Car med Assurance

Side Fleet Lej en bil i 1998. Side om Emeksiz Abdullah blev grundlagt som en lokal virksomhed. frençayzing mellem 2001-2004 som en særlig leje en bil selskaber i siden, der har tjent 3 år, og har fortsat med at være kundeportefølje med Side aktiviteter som Fleet Rent a Car. Side Lej en bil flåde især i Side 5 stjernede hoteller fundet i billeje aktivitet senere i Antalya-regionen og er begyndt sin biludlejning aktiviteter. Vi kontrolleret adresse og lufthavne Vi leverer biludlejning. Vi leverer vores professionelle team med 7/24. Vores medarbejdere er uddannede, venlige og smilende består af folk, der kender sproget. Vores virksomhed månedlig, ugentlig og daglig bil med vores kiralayabilirsiniz.araç klapvogn, baby sæde, barnestol, du kan også leje materialer såsom navigation. Vi kan give særlige priser for langtidsleje, så kontakt os for særlige priser.

Lara Kundu Antalya Kemer Belek, Alanya og Side område af vores biler leveres til dit hotel eller sommerhus med vores professionelle team. Vi leverer biludlejning i tillæg til den 9 + 1 minibus udlejning. Ifølge antal mennesker kan vi få van.

Naturen alene i en campingvogn leje service fra vores gæster, vi giver uden overnatning til ferie.

7/24 lufthavn for gæster, der ønsker at vende tilbage tidligt før udløbet af leasingperioden, og du har mulighed for at vende tilbage til vores lokale Office-værktøjer.

Vi tilbyder også overførsler og leje en bil med chauffør til at servicere efter biludlejning industrien. Den trafik i dette område de er uddannet og sparer dig fra at skulle bruge værktøjer. overførsler og biludlejning med chauffør Vi er en virksomhed, du kan ringe med tillid.

Du kan føje til fornøjelsen Nyd din ferie ved at ringe til os.

bog søgning

Side Filo Rent a Car

Yalı Mahallesi Side/Manavgat/Antalya

+90 534 797 0538

© 2016, Side Filo Rent a Car. Tüm hakları saklıdır.